fredag 25 april 2014

Ny Electrolux Ergorapido

Electrolux har lanserat en ny uppdaterad generation av Ergorapido - den tredje. En sammanställning av alla tidigare modeller finns här.

Jag har ännu inte hittat så mycket information om den, men den har en ny fräsh design, med rostfritt stål i fronten. De nya funktionerna med Brush Roll Clean, och att den kan ställas fritt på golvet verkar finnas. De finns i ett antal olika färger att välja mellan! Du kan se dem alla här.

EDIT: Jag ser nu att denna modellen vunnit Bäst i Test (Testsieger), i Tyskland, där den säljs under varumärket AEG. Här kan ni läsa testet; Testsieger. Tyskarna är onekligen noga när de gör sina tester och det finns mycket info, så ni kan även hitta sammanfattningen här (allt på tyska).Som vanligt är min rekommendation att man köper någon av modellerna som har Litium-batterier. Du kan särskilja de nya modellerna från de gamla i listor genom att de alla börjar på ZB3xxx. De med Litium-batteri är de med modellbeteckningar på ZB301x, ZB302x. Det finns även Lithium versioner med start på 31xx, se till exempel här.

Du kan hitta dem billigast här (Prisjakt, ca 2000 SEK med 18V Lithium).
V České republice můžete najít Akumulátorové vysavače.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar