måndag 25 juni 2012

Dammsugare bäst i test 2014

EDIT: Nytt uppdaterat test publicerat mars 2015: Bäst i test

Efter att ha kollat noga igenom många olika tester av dammsugare är det en dammsugare som tydligt kommer fram på toppen av listan och den som är bäst i test. Electrolux Ultra One.

Det tyngst vägande skälet är de test som Råd och Rön har gjort, där dammsugaren UltraOne inte bara vann, utan fick det högsta betyget någonsin. 76 poäng. Det var 2010. Läs mer om det dammsugartestet.

Sedan gjorde Råd och Rön ett nytt test 2011. Det vann Electrolux också, nu på 79 poäng. (Nu en miljövänlig UltraSilencer Green). UltraSilencer Green har också fått lysande omdöme från ett test i Norge.

I Norge har man gjort fler dammsugar tester - det vann Ultra One före en långt dyrare modell från Miele.

Du kan se en sammanfattning av testerna här.

Slutsatsen av testerna är helt enkelt att Electrolux UltraOne är bäst i test, medan UltraSilencer Green kommer bra ut den med i andra tester av dammsugare.

För att köpa billigast: Testvinnaren UltraOne hittar du här / här (ca 3000:-) . UltraSilencer Green finns här / här (ca 2000 :-).

OBS! I mars 2013 lanserades en ny förbättrad version av UltraSilencer. Du kan läsa mer om den här. Endast 61 db i ljud, och ännu bättre städegenskaper.
Bäst i Test Dammsugare
Ultra Silencer Green - Gjord av återvunnen plast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar